måndag 21 januari 2013

Ny vecka nya möjligheter

Då var de måndag igen och första dagen på en ny kurs, vilket betyder mycket läsande i böcker. Fast det är böcker som är intrisant så de gör mig inte så mycket.

I morse kom jag tillbaka till mina vardagsrutiner, klockan ringde 7.45 och då gick jag upp drack en celsius tog på mig kläder och gick ut och gick. Celsiusen fick verkligen igång mig idag så när jag började närma mig hem så såg jag att jag hade 15min kvar att gå om jag ville så tog en extra sväng på 1km så att jag fick ihop en runda på totalt 5km. Sen fick jag en tävlingsinstinkt idag som heter duga. Nu när jag går på morgonen tävlar jag lite med mig själv, eftersom att gatulamporna fortfarande är tända och jag går samma runda. Jag försöker varje dag ha kommit lite längre på min runda innan de släcker lamporna och hittills har jag lyckats. Det var detta som rev mig framåt idag så jag var härligt svettig när jag kom hem och gjorde i ordning min standard frukost.

Nej dags att börja läsa nu innan jag och Marie ska iväg till gymmet för ett hårt benpass, idag ska jag krypa hela vägen hem efter gymmet. Det är i alla fall mitt mål för dagens pass.

J.Le

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar